FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’
FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

πŸ”₯BornToLead πŸ–₯DigitalMarketingExpert πŸ“žBusinessOwner πŸ•Ά Motivator/Speaker πŸ’°6FiguresAccomplisher

followers count: 1,000
followers rank: 0
likes count: 1,881
like rank: 0

_aina_nasuha__

Account rate

Mathematical model that shows the popularity of an account relative to others.

Statistics

0
Average likes per post
0
Average comments per post

Photos and videos ratio

34%videos
66%photos

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Tak sabarnya nak halalπŸ˜‚πŸ€­Dapat jumpa dan tengok dia hari hari "πŸ€΅πŸ»πŸ‘°πŸ»πŸ’πŸ˜… . #tiktokchallenge #funimateedits #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic # #funimatemalaysia #staysafe #7months #happyanniversary❀️ #capcut #storybeat #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad #explore #exploremore #explorepage

My Love

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Alhamdulillah β€οΈπŸ’Thank you for everything πŸ₯Ίβ€οΈ . #tiktokchallenge #funimateedits #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic # #funimatemalaysia #staysafe #7months #happyanniversary❀️ #capcut #storybeat #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad #explore #exploremore #explorepage

Wakaf Baharu
I hope next year, No more hurt feelings. Dimurahkan rezeki, Keep saving money and stay strong no matter what. And I love you bby

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

I hope next year, No more hurt feelings. Dimurahkan rezeki, Keep saving money and stay strong no matter what. And I love you bby

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

It's okay 😁😁😁 . #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad #explore #exploremore #explorepage

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

For my man, I really really appreciate for what have you done, I will pray the best for you, May Allah eases everything for us, my du'a will always be with you. I love you Fakrul.... . #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #explorepage #explorepage✨ #exploreeverything

Hyper Market Pengkalan Chepa

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Sayang nak tu bbyπŸ˜πŸ˜… . . #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #asthetic #coklat #playdate

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

I was not strong this year. Next year I'll be happy, insyallah . #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad #explore #exploremore #explorepage

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Don't you give up on your dream.. . #motivation #yourdreams #yourfuture #2021 #tiktok #motivationalquotes #sadlife #quotes #oneday #cry #instagram #insyallah #penatdenganujian #islamituindah #motivation #kebaikan #jomperbaikidiri #jommuhasabahdiri #hikmah #alhamdulillah #katakatamotivasi #ubah #manfaat #2020 #sedih #staysafe #ilmu #quotes

Taman Tengku Anis

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

πŸ‡²πŸ‡ΎSemua orang dalam dunia ni ada different story, different rezeki, different attitude, different way. Everyone is different. We need to accept & adaptπŸ‡²πŸ‡Ύ . #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

🍡 . #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad

π‘΄π’Šπ’”π’” π’šπ’π’–
Love you so much more πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ˜˜πŸ˜

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Love you so much more πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ˜˜πŸ˜

Sedih..sedih..sedih......
Dalam hidup ni, ada dua benda yang kena kau pengang iaitu Sabar dan redha. Sabar dengan apa yang kau lalui  dan Redha dengan apa yang telah kau lalui.

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Dalam hidup ni, ada dua benda yang kena kau pengang iaitu Sabar dan redha. Sabar dengan apa yang kau lalui dan Redha dengan apa yang telah kau lalui.

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Luka aku selama 18 tahun belum pulih sepenuh nya,Tapi aku akan tetap akan sabar walaupun ia menyakitkan dan menyedihkan .Dan aku harap suatu hari kebahagiaan aku akan datang dan membahagiakan aku....

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

Sakit mana pun ujian yang kamu lalui sekarang. Pujuk lah hati. "Allah ada, semua akan baik baik saja" dan senyumlah walau dengan air mata. . #tiktokchallenge #glowupchallenge #funimateedits #likesforlike #deletesoonπŸ˜‚ #viral #tiktokmalaysia #funimate #edits #asthetic #2020 #beforeandafter # #funimatemalaysia #staysafe #funny #storybeat #familyiseverything #tiktokmalaysia #funimate #tiktok #videoedits #funimateedits #likesforlike #explorepage✨ #followforfollowback #staysafe #sad

walau jahat mana pun orang pernah buat pada kita, 
walau kita dilayan tak seperti yang selayaknya..

belajar untuk mendoakan kebaikan dan kebahagian untuk mereka. 
kerana  dengan kehadiran mereka telah membina diri kita yang sekarang, yang lebih kuat, yang lebih berani.

sekarang adalah masa untuk lebih hargai diri kita, sayang diri kita. πŸ’•

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

walau jahat mana pun orang pernah buat pada kita, walau kita dilayan tak seperti yang selayaknya.. belajar untuk mendoakan kebaikan dan kebahagian untuk mereka. kerana dengan kehadiran mereka telah membina diri kita yang sekarang, yang lebih kuat, yang lebih berani. sekarang adalah masa untuk lebih hargai diri kita, sayang diri kita. πŸ’•

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

"Awasi kata kata" Sebahagian luka lama tak pernah betul betul pulih, dan boleh kembali berdarah lagi gara gara tersilap kita.(jangan save gmbr,video or ambik)°°°

mungkin saja, dia yang begitu mencintaimu tetapi memilih untuk tidak mengganggu hatimu,tapi menyebut namamu di dalam doanya...

FaKrUl AiNa πŸ’œπŸ’

mungkin saja, dia yang begitu mencintaimu tetapi memilih untuk tidak mengganggu hatimu,tapi menyebut namamu di dalam doanya...